EHBO Koffer BHV Blauw leeg

EHBO Koffer BHV Blauw leeg

HK.TR0468
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 30,18
Inclusief BTW

 

Blauwe EHBO Koffer leeg kopen? Waarom een lege verbandkoffer voor de voedingsindustrie?

Overweegt u om een lege blauwe EHBO Koffer te kopen voor de voedingsindustrie? Vraagt u zich af waarom een lege verbandkoffer de juiste keuze kan zijn voor uw bedrijf in de voedingssector? Laten we de voordelen uitleggen van het kiezen voor een lege EHBO doos die specifiek is ontworpen voor de voedingsindustrie en waarom het een verstandige beslissing is voor uw EHBO benodigdheden.

Waarom kiezen voor een lege blauwe EHBO Koffer?

Een lege blauwe EHBO Koffer biedt specifieke voordelen voor de voedingsindustrie. De kleur blauw wordt vaak gebruikt in de voedingssector vanwege de hoge zichtbaarheid en het contrast met voedselproducten. Een blauwe verbandkoffer is dus gemakkelijk te herkennen in een voedselproductie-omgeving, wat de veiligheid en efficiëntie verbetert.

Door te kiezen voor een lege EHBO Koffer, kunt u zelf de benodigde EHBO-materialen selecteren en toevoegen, afgestemd op de specifieke risico's en behoeften in uw voedingsbedrijf. Hierdoor bent u altijd goed voorbereid op mogelijke verwondingen of noodsituaties die zich kunnen voordoen tijdens het werken met voedsel.

Stel uw eigen EHBO-kit samen

Met een lege blauwe EHBO Koffer kunt u uw eigen EHBO-kit samenstellen voor de voedingsindustrie. U kunt items toevoegen zoals pleisters, verband, gaasjes, ontsmettingsmiddelen, scharen, pincetten, handschoenen en meer. Zo kunt u de EHBO-kit afstemmen op de specifieke risico's en vereisten binnen uw voedselproductiebedrijf.

Het handvat van de verbandkoffer zorgt ervoor dat u de EHBO-doos gemakkelijk kunt meenemen naar verschillende locaties binnen uw bedrijf. Zo kunt u snel reageren op noodsituaties en de juiste zorg bieden aan medewerkers die mogelijk letsel hebben opgelopen.

Investeer in veiligheid

Het investeren in een lege blauwe EHBO Koffer is een proactieve stap om de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers in de voedingsindustrie te waarborgen. Een goed uitgeruste en op maat gemaakte EHBO-kit kan het verschil maken in noodsituaties en kan helpen bij het voorkomen van verdere complicaties of contaminatie van voedselproducten.

Wacht niet tot het te laat is. Bestel vandaag nog uw lege blauwe EHBO Koffer en zorg ervoor dat uw voedingsbedrijf altijd klaar is om eerste hulp te bieden wanneer dat nodig is.

De HEKA multi flex organizer is een toolpack, ABS, met een flexibele indeling. De HEKA multi flex organizer is een gebruikersvriendelijke, overzichtelijke en complete BHV verbandkoffer, waarbij in één oogopslag duidelijk is welke producten men, afhankelijk van het letsel, moet gebruiken. Ook zit er een toepassingskaart, welke aangeeft hoe te handelen bij welke wond, in de verbandkoffer.

Specificaties

  • Kleur: Blauw
  • Afmeting: 32 x 23 x 13 cm
  • Vaste vak indeling
  • Inclusief wandhouder
  • Materiaal: ABS
  • Geschikt tot 25 personen
Kleur
Blauw
Materiaal
ABS-Kunststof
Afmeting
32 x 23 x 13 cm
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: