HEKA Engels pluksel 5 m x 10 cm 1 Rol

HEKA Engels pluksel 5 m x 10 cm 1 Rol

HK.VA0105
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,85
Inclusief BTW

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 4,37 € 4,85
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 € 0,49 € 4,37
 

Engels pluksel kopen? Heka zalflap voor smetplekken!

Engels pluksel is een verbandmiddel gebruikt ter preventie van smetplekken of smetten. (Smetten = een huidaandoening waarbij erin de huid kloofjes ontstaan door middel van warmte en vocht.) Engels pluksel, gemaakt van zacht, speciaal geweven katoen, biedt een ongeëvenaarde bescherming voor de huid. Dankzij zijn ontwerp laat het de huid ademen, terwijl het tegelijkertijd een veilige barrière biedt, waardoor het risico op huidirritaties en complicaties wordt verminderd.

Waarom engels pluksel kopen?

  • Geproduceerd van 100% ongebleekt katoen
  • Geschikt om te gebruiken als zalflap
  • Mogelijkheid om het gemakkelijk op maat te knippen met bijv. een verbandschaar

Hoe wordt engels pluksel gebruikt?

Smetplekken ontstaan door huid op huid contact door middel van warmte. wrijving en vochtigheid. Voorkom de smetplekken met engels pluksel en breng het aan zonder huid op huid contact. Houd de huidplooien droog en breng hiervoor een stuk engels pluksel aan met de ruwe zijde op de huid in de huidplooien. Dit wordt de zalflap genoemd die zorgt voor het afdekken op ontstoken plekken. LET OP! - Niet gebruiken op open wonden. Vervang het engels pluksel 2maal per dag om het pluksel vochtig te houden. Blijft het engels pluksel niet goed zitten, zet dit dan vast met het crepe windsel.

Bescherming tegen smetplekken en smetten

Een van de meest voorkomende toepassingen van Engels pluksel is ter voorkoming en behandeling van smetplekken of smetten. Deze huidaandoeningen, vaak veroorzaakt door vocht en wrijving, kunnen ongemakkelijk en soms pijnlijk zijn. Engels pluksel fungeert hier als een schild, waardoor het vocht wordt opgenomen en de huid droog blijft.

Flexibiliteit in gebruik

Met een royale afmeting van 5m x 10 cm in de breedte biedt Engels pluksel genoeg materiaal voor diverse toepassingen. Of je nu een klein stukje nodig hebt of een groter oppervlak wilt bedekken, met deze afmeting heb je altijd genoeg bij de hand.

HEKA Engels Pluksel: Een synoniem voor kwaliteit

Wanneer je voor het beste wilt gaan, is HEKA Engels pluksel de logische keuze. Als een van de meest verkochte maten Engels pluksel staat het HEKA merk bekend om zijn uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. HEKA Engels pluksel is gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, wat betekent dat je kunt rekenen op een product dat duurzaam en betrouwbaar is. De consistentie van de weving en het gebruik van hoogwaardig katoen maken het een topkeuze voor professionals en particulieren.

Waarom Engels pluksel voor de medische professional?

Medische professionals, waaronder verpleegkundigen, artsen en fysiotherapeuten, kiezen vaak voor HEKA Engels pluksel vanwege de bewezen effectiviteit en de onberispelijke kwaliteit die het merk biedt.

In welke situaties gebruik ik engels pluksel?

Het gebruik van Engels pluksel strekt zich uit over een breed scala aan situaties en scenario's. Van sporters die bescherming zoeken tegen wrijvingswonden tot ouderen die extra zorg nodig hebben om smetplekken te voorkomen, Engels pluksel is er om te helpen.

Essentieel voor sporters

Sporters, of ze nu professioneel zijn of sporten als hobby hebben, zullen de voordelen van Engels pluksel zeker waarderen. Het biedt een essentiële beschermingslaag tegen wrijvingswonden en blaren, waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op hun prestaties.

Onmisbaar thuis en in de medische wereld

Of je nu een actieve familie hebt waar af en toe kleine verwondingen optreden of je werkt in een medische setting, Engels pluksel is een essentiële toevoeging aan elke eerstehulpkit. De veelzijdigheid maakt het ideaal voor vrijwel elke situatie waarin huidbescherming nodig is.

Specificaties HEKA engels pluksel 5 m x 10 cm

  • Afmeting: 5 m x 10 cm
  • HEKA Artikelnr.: VA0105
  • ZI-Nummer: 15344541
Materiaal
Katoen
Afmeting
5 m x 10 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: