Gevarendriehoek

Gevarendriehoek

ES.10.0140
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,40
Inclusief BTW

De Gevarendriehoek, verpakt in een handige tas. De driehoek is makkelijk in uw auto op te hangen.

 

Gevarendriehoek kopen? Veiligheid voorop met een essentiële gevarendriehoek in de auto!

Denk je eraan een gevarendriehoek aan te schaffen? Wacht niet langer! Een gevarendriehoek is een onmisbare veiligheidsuitrusting die je in staat stelt om in geval van nood jezelf en anderen te beschermen, vooral als je onderweg bent. De Gevarendriehoek van het merk Holthaus is een gevarendriehoek die u kunt meenemen en ophangen in uw auto. De driehoek uitvouwen als er een gevaarlijke situatie is. Zo weten andere mensen dat ze daar rekening mee moet houden. De gevarendriehoek komt verpakt met een handige tas waarin u de driehoek kunt opbergen. Daardoor kunt u de driehoek makkelijk opbergen in de auto.

Waarom een gevarendriehoek in de auto?

Een gevarendriehoek is van onschatbare waarde in noodsituaties:

  • Waarschuwing voor andere weggebruikers: Plaats de gevarendriehoek op een veilige afstand achter je voertuig om achteropkomend verkeer te waarschuwen voor een gevaarlijke situatie.

  • Vereiste in veel landen: In veel landen is het wettelijk verplicht om een gevarendriehoek in je auto te hebben, zodat je boetes kunt vermijden.

  • Verhoogt zichtbaarheid bij pech: Bij pech of een ongeval verhoogt de gevarendriehoek je zichtbaarheid voor andere bestuurders, wat de kans op verdere incidenten verkleint.

  • Handige opbergtas: Onze gevarendriehoeken worden geleverd in een handige opbergtas voor gemakkelijke opslag en bescherming in je auto.

In welke landen heb ik een gevarendriehoek nodig?

Een gevarendriehoek is vaak verplicht in verschillende landen, waaronder populaire vakantiebestemmingen. Landen als Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië eisen bijvoorbeeld het bezit van een gevarendriehoek.

Bestel nu je gevarendriehoek voor directe veiligheid

Zorg voor je eigen veiligheid en die van anderen door een gevarendriehoek aan te schaffen. Voorkomen is beter dan genezen, en met een gevarendriehoek ben je goed voorbereid op onvoorziene situaties. Bestel nu en zorg ervoor dat je altijd de juiste uitrusting bij de hand hebt om de veiligheid op de weg te waarborgen!

Specificaties Holthaus gevarendriehoek

  • Merk: Holthaus
  • Afmeting uitgezet: 43 x 7 x 3 cm
  • Inclusief Nano volgens ECE regelgeving

 

Kleur
Rood
Materiaal
ABS-Kunststof
Aluminium
Fabrikant
Holthaus
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: