Geheugensteun Eerste Hulp

Geheugensteun Eerste Hulp

5000.0200
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,56
Inclusief BTW
Overzicht van de belangrijkste Eerste Hulp vaardigheden in een handzaam ringband formaat. Ideale .........

 

Geheugensteun Eerste Hulp Kopen - Handel Doeltreffend in Noodsituaties

Wil je snel en zeker kunnen handelen bij noodsituaties? Onze geheugensteun voor Eerste Hulp, volgens de regels van het Oranje Kruis, biedt de nodige houvast om adequaat en doeltreffend te reageren. Lees verder om te ontdekken waarom deze geheugensteun onmisbaar is en hoe het je kan helpen levens te redden.

Overzicht van de belangrijkste Eerste Hulp vaardigheden in een handzaam ringband formaat. Ideale samenvatting van Het Oranje Kruis Boekje. De volgende onderwerpen worden kort maar krachtig behandeld: bewustzijn, ademhaling, reanimatie, bloedverlies-shock en letsels. Een handig leermiddel ter voorbereiding van het Eerste Hulp Examen. Onder supervisie van het College van Deskundigen van Het Oranje Kruis: autoriteit op het gebied van de Eerste Hulp in Nederland.

Bestel Nu Je Geheugensteun Eerste Hulp

Investeer in je eigen en anderen' veiligheid door onze geheugensteun voor Eerste Hulp aan te schaffen. Met duidelijke instructies en betrouwbare informatie ben je altijd voorbereid om te handelen in noodsituaties. Bestel vandaag nog en neem de eerste stap naar zelfverzekerd en levensreddend optreden. Ga voor veiligheid, ga voor kennis, kies voor onze geheugensteun Eerste Hulp.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: