Instantcare oogdouche pH Neutraal 500 ml

Instantcare oogdouche pH Neutraal 500 ml

FY.57213
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,82
Inclusief BTW

 

Verzorg uw ogen na blootstelling aan chemische stoffen met onze oogdouche. Als u uw ogen per ongeluk blootgesteld heeft aan chemische stoffen, dan is het belangrijk om snel en effectief te handelen om verdere schade te voorkomen. Onze oogdouche is de oplossing om uw ogen op een veilige manier te reinigen en te verzorgen na blootstelling aan chemische stoffen.

Waarvoor te gebruiken?

Onze oogdouche is speciaal ontworpen om te gebruiken bij blootstelling aan chemische stoffen. Het kan helpen om de chemische stoffen uit uw ogen te spoelen en uw ogen te reinigen en te verzorgen na een incident. Het is belangrijk om snel te handelen bij blootstelling aan chemische stoffen om verdere schade aan uw ogen te voorkomen.

Waarom een oogdouche kopen?

Een oogdouche is een onmisbaar hulpmiddel om in huis te hebben, vooral als u werkt met chemicaliën of in een omgeving werkt waarbij blootstelling aan chemische stoffen mogelijk is. Onze oogdouche is eenvoudig in gebruik en kan snel en effectief helpen bij het reinigen en verzorgen van uw ogen na blootstelling aan chemische stoffen.

Hoe en waar wordt een oogdouche gebruikt met chemische stoffen?

Als u blootgesteld bent aan chemische stoffen, is het belangrijk om zo snel mogelijk een oogdouche te gebruiken om de chemische stoffen uit uw ogen te spoelen. Ga naar een veilige plek en zoek hulp van een professional, indien nodig. Vul de oogdouche met schoon water en breng deze voorzichtig aan op uw oog. Kantel uw hoofd achterover en houd uw oog open terwijl u het water over uw oog laat stromen. Knijp vervolgens uw oog dicht en beweeg uw oog heen en weer om het water gelijkmatig over uw oog te verdelen. Herhaal dit proces indien nodig en spoel beide ogen uit. Raadpleeg altijd een arts of medische professional na blootstelling aan chemische stoffen.

De oogdouche van FYSIO is een onmisbaar hulpmiddel om te gebruiken bij blootstelling aan chemische stoffen. Het kan snel en effectief helpen bij het reinigen en verzorgen van uw ogen en verdere schade voorkomen. Bestel nu onze oogdouche en zorg voor uw ogen op een veilige en effectieve manier.

Bent u op zoek naar een oogspoelfles voor vuil - & stofdeeltjes? Gebruik dan de Sodium Chloride groene oogdouches.

  • Inhoud: 500ml
  • Vloeistof: Steriele fosfaatoplossing 4,9% (fosfaatbuffer)
Producttype
Fles
Type
pH Neutraal
Fabrikant
Instantcare
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
500ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: