Instantcare oogdouche Sodium Chloride 250 ml

Instantcare oogdouche Sodium Chloride 250 ml

FY.57210
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,61
Inclusief BTW

 

Heeft u last van geïrriteerde ogen, vuil of stof in uw ogen, of heeft u uw ogen per ongeluk blootgesteld aan chemische stoffen? Dan is de oogdouche van FYSIO de oplossing om uw ogen te verzorgen en te reinigen. Met deze effectieve en gebruiksvriendelijke tool kunt u op een veilige manier uw ogen reinigen en verzorgen.

Waarvoor een oogdouche gebruiken?

Een oogdouche is bedoeld voor het reinigen en verzorgen van uw ogen. Het kan gebruikt worden bij verschillende oogproblemen, zoals geïrriteerde ogen, vuil of stof in uw ogen, of bij blootstelling aan chemische stoffen. Het is belangrijk om uw ogen goed te verzorgen en te reinigen om problemen te voorkomen.

Waarom een oogdouche kopen?

Een oogdouche is een handig hulpmiddel om in huis te hebben, vooral als u vaak last heeft van geïrriteerde ogen, of als u in een omgeving werkt waarbij uw ogen regelmatig blootgesteld worden aan vuil, stof of chemicaliën. Onze oogdouche is gemakkelijk in gebruik en biedt directe verlichting bij oogproblemen.

Hoe en waar wordt een oogdouche gebruikt?

Onze oogdouche kan eenvoudig gebruikt worden thuis, op het werk of onderweg. De oogdouche van FYSIO bevat een sodium Choloride oplossing welke uitermate geschikt is voor losse vuil- & stofdeeltjes. Breng de oogdouche voorzichtig aan op uw oog. Kantel uw hoofd achterover en houd uw oog open terwijl u de vloeistof over uw oog laat stromen. Knijp vervolgens uw oog dicht en beweeg uw oog heen en weer om de vloeistof gelijkmatig over uw oog te verdelen. Herhaal dit proces indien nodig en spoel beide ogen uit.

De oogdouche van FYSIO is een handig hulpmiddel om uw ogen te reinigen en te verzorgen bij verschillende oogproblemen. Door de gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige werking kunt u de oogdouche gemakkelijk thuis, op het werk of onderweg gebruiken. Bestel nu onze oogdouche en verzorg uw ogen op een veilige en effectieve manier.

Werkt u met chemische stoffen? Gebruik dan de blauwe oogspoelfles met de pH neutraal vloeistof.

  • Inhoud: 250 ml
  • Vloeistof: Sodium Chloride 0,9%
Producttype
Fles
Type
Sodium Chloride 0.9%
Fabrikant
Instantcare
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
250ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: