EHBO Panoramisch PVC 150 x 300

EHBO Panoramisch PVC 150 x 300

150.3124.99
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 19,31
Inclusief BTW

De EHBO Panoramisch PVC 150x300mm is een zelfklevend bord dat u verteld de nooduitgang vrij te laten.

 

EHBO panoramisch PVC bord kopen - Een overzichtelijke en essentiële aanwinst

Op zoek naar een EHBO panoramisch PVC bord? Dit bord is een overzichtelijke en essentiële aanwinst voor elke bedrijfsruimte, kantoor, school of openbare locatie. Met dit bord heeft u direct toegang tot belangrijke EHBO-instructies en hulpverleningsmiddelen in geval van een noodsituatie. Het PVC materiaal garandeert duurzaamheid en een professionele uitstraling.

Waarom een EHBO panoramisch PVC bord?

Een EHBO panoramisch PVC bord biedt een duidelijk overzicht van de locatie van EHBO-voorzieningen en hulpverleningsmiddelen. In noodsituaties is snel handelen van cruciaal belang. Met dit bord kunnen hulpverleners en omstanders direct de benodigde hulp vinden zonder kostbare tijd te verspillen.

Het bord is voorzien van heldere pictogrammen en teksten die direct herkenbaar zijn. Hierdoor kunnen zelfs mensen die niet bekend zijn met de locatie snel reageren en hulp bieden. Het panoramische ontwerp zorgt ervoor dat alle belangrijke informatie op één plek te vinden is, waardoor verwarring wordt voorkomen en de hulpverlening gestroomlijnd verloopt.

Gebruiksvriendelijk en duurzaam PVC materiaal

Ons EHBO panoramisch PVC bord is vervaardigd van hoogwaardig PVC materiaal. Dit maakt het bord niet alleen stevig en duurzaam, maar ook eenvoudig te reinigen. Het PVC is bestand tegen vocht, vuil en krassen, waardoor het bord lang meegaat en zijn professionele uitstraling behoudt.

Het bord kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd met behulp van bijgeleverde montagematerialen. Plaats het op goed zichtbare locaties zoals gangen, receptiegebieden, vergaderzalen of kantines. Hierdoor is het bord altijd binnen handbereik in geval van nood.

Voorkom onnodige verwarring en zorg voor veiligheid

Wacht niet tot het te laat is! Zorg voor de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en klanten door een EHBO panoramisch PVC bord te plaatsen op strategische locaties. Het bord is niet alleen een essentieel hulpmiddel in noodsituaties, maar ook een blijk van zorg voor de veiligheid en het welzijn van iedereen op uw locatie.

Bestel vandaag nog ons EHBO panoramisch PVC bord en creëer een veilige en goed georganiseerde omgeving voor iedereen.

Kenmerken

  • Kleuren: groen en wit
  • Materiaal: PP
  • Afmetingen: Breedte= 150mm x Lengte 300mm
Kleur
Groen
Materiaal
PVC
Afmeting
300 x 150 mm
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: