EHBO Kast 112 x 49 x 20 cm - Verschillende kleuren

EHBO Kast 112 x 49 x 20 cm - Verschillende kleuren

N8 2010
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 361,79
Inclusief BTW

Product Detail  DIN 13024 K brancard en acc.........

Kleur
  • Wit
  • Oranje

 

BHV Kast kopen? Veiligheid voorop met onze BHV kasten!

De BHV kast is voorzien van een veiligheidsslot en wordt geleverd inclusief sleutels. De kast heeft de mogelijkheid om verbandmaterialen en toebehoren netjes op te bergen op de verschillende vaken en legplanken. Deze BHV kast is speciaal ontwikkeld voor het opbergen van o.a. een brancard.

Op zoek naar een BHV kast voor op het bedrijf of unit?

Een BHV kast, ook bekend als een EHBO kast of rode kast, is een essentieel onderdeel van elke veilige werkomgeving. Het biedt een centrale locatie voor EHBO-materialen en andere benodigdheden voor bedrijfshulpverlening (BHV). Bij noodgevallen of ongelukken kunnen BHV'ers snel toegang krijgen tot verbandmaterialen en andere levensreddende hulpmiddelen. Onze BHV kasten zijn speciaal ontworpen om de veiligheid van je bedrijf of unit te waarborgen. Ze zijn stevig, duurzaam en voorzien van opvallende oranje, wit of groene kleur en pictogrammen, zodat ze gemakkelijk te vinden zijn, zelfs in noodsituaties.

Welke inhoud heb ik nodig in een BHV kast?

De inhoud van een BHV kast kan variëren, afhankelijk van de aard en grootte van je bedrijf. Over het algemeen moeten BHV kasten een basisassortiment van verbandmaterialen en EHBO-artikelen bevatten, zoals: steriele verbanden en kompressen, pleisters, wondverbanden Driekante doeken en mitella's, reddingsdekens, desinfectiemiddelen, verbandscharen, pincetten, beademingsmaskers en een EHBO-handleiding Daarnaast kan het verstandig zijn om aanvullende items toe te voegen, zoals oogspoeling, instant cold packs, een noodhamer of andere specifieke benodigdheden die relevant zijn voor jouw bedrijf. Onze BHV kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, zodat je altijd de juiste kast kunt kiezen die past bij de behoeften van je bedrijf.

Veiligheid voorop met onze BHV kasten!

Veiligheid is van het grootste belang in elke werkomgeving. Onze BHV kasten bieden een complete en overzichtelijke oplossing voor al je BHV-materialen en EHBO-artikelen. Ze zijn robuust en voorzien van sloten, zodat de inhoud veilig en beschermd blijft tegen onbevoegde toegang. Bovendien zijn onze BHV kasten voorzien van duidelijke etiketten en pictogrammen, waardoor ze snel en gemakkelijk te vinden zijn in noodsituaties. Dit bespaart kostbare tijd bij het verlenen van eerste hulp. Kies voor de veiligheid en kwaliteit van onze BHV kasten en zorg ervoor dat je bedrijf of unit goed is uitgerust voor noodgevallen. BHV Kast kopen? Investeer in veiligheid en gemak met onze BHV kasten, de ideale oplossing voor bedrijfshulpverlening en EHBO-materialen!

Specificaties

  • Afmeting: 112 x 49 x 20 cm
  • DIN 13024 K brancard en accessoires 
  • Bevestigingshulpstukken voor EHBO-kit DIN 13164 
  • Gemaakt van staalplaat met een veiligheidsslot en EHBO embleem op de deur.
  • Verkrijgbaar in oranje, groen of wit.

Tip: Bij het inrichten van een EHBO kamer, zorg er voor dat er een brancard, veldbed of AED aanwezig is.

4030281000822

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: