Defibtech Lifeline Elektroden (Kids)
Defibtech Lifeline Elektroden (Kids)
Defibtech Lifeline Elektroden (Kids)
Defibtech Lifeline Elektroden (Kids)
Defibtech Lifeline Elektroden (Kids)
Defibtech Lifeline Elektroden (Kids)

Defibtech Lifeline Elektroden (Kids)

DEK.0113
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 130,26
Inclusief BTW

 

Defibtech Lifeline Elektroden Kids Kopen: Kindvriendelijke Veiligheid in Geval van Nood

Voor ouders, verzorgers en professionals die de veiligheid van kinderen hoog in het vaandel hebben staan, zijn de Defibtech Lifeline Elektroden Kids een essentiële toevoeging aan elke omgeving waar kinderen aanwezig zijn. Deze speciale elektroden zijn ontworpen om te passen op de Defibtech Lifeline AEDs voor volwassenen en bieden een kindvriendelijke oplossing in geval van een noodsituatie.

Speciaal ontworpen voor kinderen

De Defibtech Lifeline Elektroden Kids zijn zorgvuldig ontworpen met kinderen in gedachten. Ze zijn voorzien van speciale afmetingen en instellingen die zijn geoptimaliseerd voor kinderen. In geval van een hartstilstand of levensbedreigende situatie kunnen deze elektroden een cruciale rol spelen bij het toedienen van een schok die is aangepast aan de behoeften van een kind.

Compatibiliteit met Defibtech Lifeline AEDs

De Defibtech Lifeline Elektroden Kids zijn specifiek ontworpen om te passen op de Defibtech Lifeline AEDs voor volwassenen. Dit betekent dat ze naadloos kunnen worden gebruikt met bestaande AED-apparatuur. Met deze kindvriendelijke elektroden kunt u vertrouwen op de geavanceerde technologie van Defibtech en tegelijkertijd de veiligheid van kinderen waarborgen.

Waarom kiezen voor Defibtech Lifeline elektroden kids?

Het kiezen van Defibtech Lifeline Elektroden Kids biedt een aantal voordelen:

  • Kindergerichte Veiligheid: Met deze elektroden kunt u rekenen op een veilige en effectieve behandeling voor kinderen in geval van een noodsituatie.

  • Compatibiliteit: De elektroden zijn speciaal ontworpen om te werken met Defibtech Lifeline AEDs, waardoor ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw bestaande veiligheidsuitrusting.

  • Deskundige Zorg: Met de Defibtech Lifeline Elektroden Kids kunt u zeker zijn van de beste zorg in noodsituaties, zelfs voor de jongste patiënten.

Specificaties Defibtech Lifeline elektroden kids

  • Merk: Defibtech
  • Gewicht: 0,18
  • Afmeting: 23 x 16 x 3,5 cm
  • Artikelnummer Defibtech: 03-DDP-200P
Kleur
Wit
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 100,00 - € 149,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: