Coolpack eenmalig gebruik 15 x 25cm 6 stuks

Coolpack eenmalig gebruik 15 x 25cm 6 stuks

CP.10.0105
Voor 16.30 besteld, Morgen in Huis
€ 7,95

€ 7,95 excl. BTW

De coolpack eenmalig gebruik is een coolpack die u direct kunt gebruiken zonder het in de koelkast of vriezer te leggen. Zo kunt u de coolpack snel gebruiken bij blessures of verwondingen. De coolpacks zijn in meerdere maten verkrijgbaar.

 

De Coolpack eenmalig gebruik is een coolpack van het merk MHCI die u direct kunt gebruiken zonder dat u eerst de coolpack moet koelen. Zo kunt u direct de coolpack gebruiken als u ze nodig heeft. De coolpack is geschikt voor brandwonden, bloeduitstortingen, verstuikingen, zwellingen, krampen, verrekingen, kiespijn of voor lokale pijnverlichting.

Hoe te gebruiken

De coolpack kunt u activeren door de coolpack in te drukken en flink te schudden. Dat zorgt ervoor dat het binnenzakje knapt en de coolpack koud wordt. U moet ervoor zorgen dat er een dunne doek tussen de huid en coolpack ligt. De coolpack moet niet onder 0℃ en boven de 45℃ bewaart worden.

Kenmerken

  • Eenmalig gebruik
  • Niet onder 0℃ en boven 45℃ bewaren
  • Gebruikt voor: brandwonden, bloeduitsortingen, verstuikingen, zwellingen, krampen, verrekingen, kiespijn of voor lokale pijnverlichting.
  • Afmeting: Breedte 15 cm x Lengte 25cm
  • 6 stuks

 

 

Kleur
Wit
Afmeting
15 cm x 25 cm
Merk
MHCI Products
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Eenmalig gebruik
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
6 Stuks
Coolpack Gebruik
Eenmalig

Klanten die dit product kochten, kochten ook: