Brandwonden Navulling set voor koffer

Brandwonden Navulling set voor koffer

BW.30.0205
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 31,15
Inclusief BTW
Navulling set voor de Brandwondenkoffer artikelnummer BW.30.0200.........

 

Brandwonden navulset kopen? Ontdek wanneer je brandwondengel nodig hebt en hoe je een brandwondenkompres gebruikt voor effectieve brandwondverzorging.

Ben je op zoek naar een brandwonden navulset? Bij ons vind je hoogwaardige producten die essentieel zijn voor de behandeling van brandwonden. In deze tekst leggen we uit wanneer je brandwondengel nodig hebt en hoe je een brandwondenkompres gebruikt voor optimale brandwondverzorging. Zorg voor een complete en professionele brandwondbehandeling met onze kwalitatieve producten.

Wanneer heb ik brandwondengel nodig?

Brandwondengel is nodig bij brandwonden van de eerste en tweede graad. Het biedt directe verlichting van de pijn, koelt de brandwond en bevordert het genezingsproces. Het is belangrijk om de brandwond direct te koelen met lauw stromend water gedurende ten minste 10 minuten voordat je de brandwondengel aanbrengt. Hiermee wordt de warmte uit de brandwond gehaald en wordt verdere beschadiging voorkomen. Vervolgens kun je de brandwondengel voorzichtig op de brandwond aanbrengen.

Hoe gebruik ik een brandwondenkompres?

Een brandwondenkompres is speciaal ontworpen voor het behandelen van brandwonden. Nadat je de brandwond voldoende hebt gekoeld, plaats je het brandwondenkompres voorzichtig op de wond. Zorg ervoor dat het kompres de hele brandwond bedekt. Het kompres helpt de brandwond te beschermen en bevordert het genezingsproces. Zorg ervoor dat je het kompres regelmatig controleert en indien nodig vervangt.

Met onze brandwonden navulset ben je altijd goed voorbereid op mogelijke brandwonden. Deze set bevat hoogwaardige brandwondengels en brandwondenkompressen die voldoen aan de professionele normen voor brandwondverzorging. Zorg voor een snelle en effectieve behandeling van brandwonden door onze brandwonden navulset aan te schaffen.

Kies voor kwaliteit en vertrouw op onze producten voor een optimale brandwondverzorging. Bestel vandaag nog je brandwonden navulset en zorg dat je altijd de juiste middelen bij de hand hebt om brandwonden op een professionele manier te behandelen.

Inhoud

  • 10x Brandwondensachet 35 gr.
  • 1x Brandwondengel 118ml
  • 2x Brandwondenkompres 10 x 10 cm
  • 1x Brandwondenkompres 20 x 20 cm
  • 1x Verbandschaar 14cm
  • 4x Elastisch fixatie windsel 4 m x 8 cm
  • 1x Paar vinyl handschoenen
Fabrikant
MHCI Products
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: