Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Schuim AB

Brandblusser Schuim 2LTR Flameline Schuim AB

FL.F2R
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 36,24
Inclusief BTW

 

Schuimblusser of Flameline Schuimblusser Kopen? Ga voor de 2 Liter Schuimblusser voor Compacte Brandpreventie!

Overweegt u een schuimblusser aan te schaffen maar twijfelt u tussen verschillende merken? De 2 liter Flameline schuimblusser biedt uitstekende brandpreventie in een compact formaat. Deze sproeischuimblusser is ideaal voor het blussen van kleine branden en is geschikt voor brandklasse A en B, inclusief vaste stoffen en vloeistoffen. Ontdek waarom de Flameline schuimblusser de juiste keuze is voor uw brandpreventiebehoeften.

Wanneer Heeft u een 2 Liter Schuimblusser Nodig?

De 2 liter schuimblusser is perfect voor situaties waar een compacte en draagbare brandblusser vereist is. Denk hierbij aan thuisgebruik, kleine kantoren, garages, auto's, caravans en boten. Deze kleine brandblusser is ook geschikt voor winkels, werkplaatsen en andere omgevingen waar brandrisico's bestaan uit vaste stoffen en vloeistoffen. Met de 2 liter schuimblusser heeft u een betrouwbare partner bij de hand voor het bestrijden van beginnende branden.

Waarom een Flameline Schuimblusser?

De Flameline schuimblusser is een uitstekende keuze vanwege zijn betrouwbaarheid en effectiviteit. Deze schuim brandblusser is speciaal ontworpen om branden snel en efficiënt te blussen, zonder schade aan te richten aan elektrische apparatuur. Met zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijke bediening is de Flameline schuimblusser ideaal voor thuis, op kantoor of onderweg.

Daarnaast is de Flameline schuimblusser een milieuvriendelijke keuze. Het schuim laat geen resten achter en is veilig voor het milieu. Bovendien is de schuimblusser geschikt voor het blussen van branden veroorzaakt door brandbare vloeistoffen zoals olie en benzine, waardoor het een veelzijdige brandblusser is voor diverse toepassingen.

Investeer in Uw Veiligheid met de 2 Liter Schuimblusser

Met de 2 liter Flameline schuimblusser kiest u voor een compacte, betrouwbare en milieuvriendelijke brandpreventieoplossing. Deze kleine schuimblusser is eenvoudig in gebruik en biedt snelle bescherming tegen beginnende branden. Plaats de schuimblusser op strategische locaties in uw woning, kantoor of voertuig voor gemoedsrust en maximale veiligheid.

Investeer vandaag nog in uw veiligheid en kies voor de 2 liter Flameline schuimblusser. Met deze kleine brandblusser heeft u een krachtig hulpmiddel bij de hand om beginnende branden te bestrijden en schade te voorkomen. Bescherm uzelf, uw gezin, uw medewerkers en uw bezittingen met de betrouwbare Flameline schuimblusser!

Specificaties

 • Gewicht: 2 liter
 • Brandklasse: AB
 • Hoogte: 40 cm
 • Breedte: 12 cm
 • Gewicht 3,9 KG
 • Geschikt voor: Kantoren, magazijn & thuis
 • Spuitduur 30 seconden
 • Spuitbereik: 4 meter
 • Blusrating 8 A / 55 B
 • Materiaal: Metaal
 • Geschikt voor temperaturen van 0°C tot plus 60 °C
Fluorvrij
Nee
Blusrating
8 A / 55 B
Merk
Flameline
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Blusstof & Brandklasse
Schuim (AB)
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
2 Liter

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: