Afbakeningslint geel/zwart standard 28 micron 500m

Afzetlint geel/zwart standard 28 micron 500m

150.K1002
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 13,92
Inclusief BTW

Het Afbakeningslint geel/zwart standaard 28 micron 500m is een afbakeningslint van 500 meter.

 

Afzetlint Geel/Zwart kopen? Creëer duidelijke afbakening in diverse toepassingen

Bij ons vind je moeiteloos afzetlint geel/zwart, een krachtige tool voor effectieve afbakening in uiteenlopende situaties. Maar waarom zou je kiezen voor afzetlint? Dit slimme hulpmiddel biedt een snelle en opvallende manier om zones te markeren, mensen te leiden en veiligheid te waarborgen. Of het nu gaat om tijdelijke beperkingen, het aanduiden van risicogebieden of het organiseren van evenementen, afzetlinten zijn onmisbaar voor diverse doeleinden. Afbakeningslint geel/zwart standaard 28 micron 500m. Het afbakeningslint is ideaal om gebieden meet af te bakenen. De lengte van het afbakeningslint is 500m. Het geel/zwarte lint wordt gebruikt om te waarschuwen voor gevaar. Het kan bijvoorbeeld hangen op een werkplaats maar ook langs de weg. Het lint mag worden gepasseerd met toestemming. 

Waarom geel & zwart afzetlint?

Afzetlint, ook bekend als markeringslint, vormt een kosteneffectieve oplossing om snel aandacht te trekken naar specifieke gebieden. Het opvallende geel-zwarte lint springt direct in het oog en waarschuwt voor mogelijk gevaarlijke zones of beperkingen. Of je nu een bouwterrein beheert, verkeersstromen moet leiden of evenementen organiseert, afzetlint biedt een flexibele en directe manier om de gewenste zones duidelijk af te bakenen.

In Welke sectoren wordt er afzetlint gebruikt?

Afzetlinten worden veelvuldig toegepast in diverse sectoren. In de bouwsector zorgen ze voor een veilige omgeving voor werknemers en omstanders, terwijl ze in de evenementenindustrie helpen bij het stroomlijnen van bezoekersbewegingen en het duiden van speciale gebieden. Ook in de gezondheidszorg worden ze ingezet om tijdelijke beperkingen aan te geven. Daarnaast vind je afzetlinten bij verkeerscontroles, parkeerterreinen en noodgevallen, waar ze onmiddellijk de aandacht trekken en mensen informeren over belangrijke informatie.

Bestel jouw afzetlint Geel/Zwart vandaag nog

Kies voor duidelijke afbakening en opvallende signalering met onze hoogwaardige afzetlinten. Of je nu een bouwproject beheert, verantwoordelijk bent voor verkeersstromen of simpelweg veiligheid wilt waarborgen, ons geel-zwarte afzetlint biedt de oplossing. Bestel vandaag nog en verzeker jezelf van snelle levering en betrouwbare afbakening voor jouw specifieke doeleinden.

Specificaties afzetlint geel & zwart 500 m

  • Kleur lint: Geel/Zwart
  • Lengte lint: 500 meter
  • Dikte: 28 micron
Kleur
Geel
Zwart
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99

Klanten die dit product kochten, kochten ook: