AED 

AED Kopen?

Een AED (automatische externe defibrillator) is een levensreddend apparaat en bestaat in vele soorten en maten. Wij bieden u een ruim assortiment AED's aan van merken als, Medical Econet, Philips, Zoll, Heartsine, Life-Point en Defibtech.

Handdesinfectie

wat kun je doen tegen het corona virusHet RIVM stelt dat handdesinfectie in deze tijd van het Corona virus van groot belang is. Zie ook ons artikel in ons Kenniscentrum.

Handen wassen

handen wassen is een belangrijk onderdeel in de bescherming tegen corona virusWij voeren een uitgebreid assortiment aan handdesinfectie producten. Kleine flesjes van 100ml voor onderweg. Maar ook 500ml en 1ltr handdesinfectie flessen welke van een handig pompje kunnen worden voorzien.
 • AED Batterijen
  AED Batterijen

  AED Batterijen

 • AED Elektroden
  AED Elektroden

  AED elektroden

 • AED Kasten
  AED Kasten

  AED Kasten

 • Defibrillator - AED
  Defibrillator - AED

  ME PAD Vol- of Halfautomaat AED

  Het verschil tussen een Half- en vol automaat AED is dat u bij een halfautomaat nog op de knop moet drukken als u de AED in gebruik heeft en bij de Vol automaat wordt, dit allemaal automatisch gehandeld. Let bij een volautomaat AED goed op dat u het slachtoffer los gaat als er een schok gegeven wordt door de AED. De ME Pad AED wordt geleverd in een halfautomaat als zowel een volautomaat versie. Hang de AED altijd op een centrale locatie bijvoorbeeld naast uw verbandkoffer.

 • Accessoires
  Accessoires
 • AED-Trainer
  AED-Trainer

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa