Vakantie veiligheidspakketten

Vakantie veiligheidspakketten

Sinds 15 juni zijn de grenzen weer open met verschillende Europese landen. Als u binnenkort op vakantie gaat is het verstandig om extra veiligheidsmaatregelen te treffen tegen het Coronavirus. Denk daarbij aan mondmaskers, handschoenen, handdesinfectiegel en eventuele andere veiligheidsmaatregelen. In sommige landen zijn mondmaskers zelfs verplicht op bepaalde plekken.

Mondmasker verplicht

Het verschilt per land wat de regels zijn met betrekking tot de mondmaskers. In België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland zijn de mondmaskers in het openbaar vervoer verplicht. Daarnaast kunnen de mondmaskers ook nog verplicht zijn in andere ruimtes. Check voor actuele informatie per land de website van de ANWB.

Veiligheidspakketten

Op de website bieden wij drie verschillende pakketten aan om veilig op vakantie te gaan. Een veiligheidskit auto, met daarin een verbanddoos voor in de auto, mondmaskers, handdesinfectiegel en handschoenen. Dit pakket is er in de maten S, M of L.

Daarnaast hebben we ook een veiligheidspakket voor in het vliegtuig of openbaar vervoer. Mocht u al een verbanddoos hebben in de auto dan is dit ook goede optie. Er is een standaard veiligheidskit en een veiligheidskit plus. In beide pakketten zitten mondmaskers, handschoenen en handdesinfectiegel. Het verschil met de standaard veiligheidskit en de veiligheidskit + is dat de + meer bescherming biedt. In dit pakket zitten FFP2 maskers. Deze maskers sluiten beter aan op uw gezicht, zodat u nog beter beschermt bent tegen virussen en bacteriën van buitenaf. In het standaardpakket zitten type II maskers. Met een type II maskers beschermt u uw omgeving, met de FFP2 masker beschermt u uzelf. Dit masker beschermt tegen de allerkleinste deeltjes van virussen, bacteriën en stof.

 

 

 

 

 

geplaatst op 18-06-2020 0 40

Laat een reactie achterLaat een antwoord achter

Je moet ingelogd een reactie plaatsen.

Blog archieven

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa